PROFESIONALI KOSMETIKA > Profesionalios procedūros > Vie Collection procedūra ULTRA-CONCENTRATED ACID PEEL

Vie Collection procedūra ULTRA-CONCENTRATED ACID PEEL

Profesionalios procedūros

ULTRA-CONCENTRATED ACID PEEL – tai intensyviai odą atnaujinanti procedūra, įkvėpta estetinėje medicinoje naudojamų rūgštinių pilingų. Nauja oda per 4 savaites.

VIE COLLECTION nusprendė šveičiamąją jėgą pakelti į visiškai naują lygį sukurdami rūgščių koncentratą Acid Concentrate – galingas šveitimas su ypač koncentruotu šveitikliu (net 20% glikolio rūgšties ir 0,10% pirolidono karboksirūgšties, dar žinomos natūralaus drėkinamojo faktoriaus vardu).

Glikolio rūgštis išgaunama iš cukranendrės: veikiant ląstelių sanglaudą, palengvinamas ląstelių atsiskyrimas nuo odos raginio sluoksnio, kuris skatina jas atsilupti kuo giliau. Ląstelių atsinaujinimo procesas yra pagreitinamas, atskleidžiamas „naujos odos“ efektas. Ši technika pašviesina odą ir sutraukia poras. Taip pat ji mažina pigmentines dėmes, lygina raukšleles ir odos nelygumus.

Glikolio rūgšties savybės:

– Keratolitinis ir šveičiamasis efektas: sumažinama korneocitų sanglauda, tad paskatinamas odos raginio sluoksnio atsinaujinimas.
– Skatina ląstelių atsinaujinimą
– Stimuliuoja kolageno gamybą
– jauninamasis efektas
– Padidėja fibroblastų kiekis
– Padidėja hialurono rūgšties kiekis dermos ir epidermio sluoksniuose

Tai puikiai toleruojama procedūra, po kurios oda neutralizuojama ir atstatoma. Mažina pigmentines dėmes, lygina raukšles, tolygina odos atspalvį ir šviesina odą.

Procedūros eiga

Demakiažas, odos tipo nustatymas, mechaninis šveitimas, rūgštinis šveitimas, neutralizuojanti kaukė, kremų sutepimas.

Poveikis

Procedūra įkvėpta estetinės medicinos ir cheminių pilingų, kurie absoliučiai nušveičia odą. Jau po pirmos procedūros net 100% savanorių: oda tampa švytinti, o spalva – tolygesnė. Odos tekstūra atnaujinama.

Moksliškai įrodyti rezultatai:

Pašviesėję pigmento netolygumai: -15%*
Sumažėję raukšlės: -14%*

*Tyrimas atliktas su 23 savanorėmis.